Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İnönü Üniversitesinde Kültür Buluşması

Kültür-Sanat 04.01.2024 - 22:04, Güncelleme: 04.01.2024 - 22:24
 

İnönü Üniversitesinde Kültür Buluşması

Yabancı Öğrenciler, İnönü Üniversitesinde Kültürlerini Tanıttı
  İNÜAFAM’IN Çalışmaları Afrika Çalışmaları Topluluğu ve Afrika Araştırmaları ve Uygulamaları, İnönü Üniversitesinin bünyesinde çeşitli etkinlikler yaparak, Farklı ülkelerden gelen öğrenciler ile ülkemizin farklı şehirlerinden gelen öğrencileri yaptıkları etkinlikerle bir birlerini yakından tanıma fırsatı sunuyor. Genç Ofiste Kültürel Etkileşim   İnönü Üniversitesi, Afrika Çalışmaları Topluluğu'nun organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte, üniversitede eğitim gören farklı ülkelerden gelen öğrenciler, kendi kültürlerini tanıttılar. Farklılıkların Buluşması   Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Genç Ofis'te bir araya gelen öğrenciler, kültürlerini tanıma ve paylaşma fırsatı buldular. Etkinliğe katılan Benin Cumhuriyeti'nden gelen Yunus, ülkesine ait bilgileri katılımcılarla paylaştı.   "Ülkemiz, 1960 yılında Fransızlarla yürüttüğümüz mücadele sonucunda bağımsızlığını kazandı. O zamandan beri Türkiye ile olan uluslararası ilişkilerimiz önemli bir yer tutuyor. Kültürlerin etkileşimi, dostane ilişkilerin temelini oluşturuyor." Kültürel Farklılıkların Vurgulanması   Yunus'un sunumu, ülkesine ait kültürler, kabile yaşamı, dini inançlar ve toplumsal yaşam hakkında detaylı bilgiler içeriyordu. Sunum, Türkiye ile Benin arasındaki kültürel farkları vurgulayarak katılımcılara görsel bir yolculuk sundu.   "Etkinliğe katılan öğrenciler, samimi bir ortamda soru-cevap şeklinde Yunus'tan Benin hakkında bilgi edindiler. Bu etkileşim, kültürel anlamda önemli bir deneyim sunarak öğrenciler arasında anlayışı artırdı."   Haber: İsa Demiroğlu
Yabancı Öğrenciler, İnönü Üniversitesinde Kültürlerini Tanıttı

 

İNÜAFAM’IN Çalışmaları

Afrika Çalışmaları Topluluğu ve Afrika Araştırmaları ve Uygulamaları, İnönü Üniversitesinin bünyesinde çeşitli etkinlikler yaparak, Farklı ülkelerden gelen öğrenciler ile ülkemizin farklı şehirlerinden gelen öğrencileri yaptıkları etkinlikerle bir birlerini yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Genç Ofiste Kültürel Etkileşim

  İnönü Üniversitesi, Afrika Çalışmaları Topluluğu'nun organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte, üniversitede eğitim gören farklı ülkelerden gelen öğrenciler, kendi kültürlerini tanıttılar.

Farklılıkların Buluşması

  Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Genç Ofis'te bir araya gelen öğrenciler, kültürlerini tanıma ve paylaşma fırsatı buldular. Etkinliğe katılan Benin Cumhuriyeti'nden gelen Yunus, ülkesine ait bilgileri katılımcılarla paylaştı.

  "Ülkemiz, 1960 yılında Fransızlarla yürüttüğümüz mücadele sonucunda bağımsızlığını kazandı. O zamandan beri Türkiye ile olan uluslararası ilişkilerimiz önemli bir yer tutuyor. Kültürlerin etkileşimi, dostane ilişkilerin temelini oluşturuyor."

Kültürel Farklılıkların Vurgulanması

  Yunus'un sunumu, ülkesine ait kültürler, kabile yaşamı, dini inançlar ve toplumsal yaşam hakkında detaylı bilgiler içeriyordu. Sunum, Türkiye ile Benin arasındaki kültürel farkları vurgulayarak katılımcılara görsel bir yolculuk sundu.

  "Etkinliğe katılan öğrenciler, samimi bir ortamda soru-cevap şeklinde Yunus'tan Benin hakkında bilgi edindiler. Bu etkileşim, kültürel anlamda önemli bir deneyim sunarak öğrenciler arasında anlayışı artırdı."

 

Haber: İsa Demiroğlu

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rotayonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.